Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, pasik, lányok, érzelmek

Szex, pasik, lányok, érzelmek

A kezdetek

Az első masztik

2021. november 30. - B.Bar.Bi

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy kisgyereknek is lehet orgazmusa. Egészen 12 éves koromig, amikorra "felnőtt" lettem, azaz elkezdtem menstruálni, zavart, hogy önkielégítek. Ez időtájt került a kezembe egy könyv, amiben a gyerekkori maszturbációról is volt szó. Ekkor nyugodtam meg, hogy eddig sem volt természetellenes, ha csináltam. Addig azt éreztem, hogy ez rossz, szégyellni való, így titkoltam.

Az első orgazmusomat négyévesen éltem át. Az óvoda játszóterén a hintákat oldalról egy ferde rúd támasztotta ki. Én ezen másztam fel. Persze a csiklóm odanyomódott a rúdhoz. Eleinte nem is éreztem semmit, de már majdnem a tetejénél teljesen váratlanul áthullámzott rajtam egy addig soha nem tapasztalt érzés. Mindent elsöpört, elhomályosult a világ, én kapaszkodtam a rúdba, hogy le ne essek. Észrevette az egyik óvónő , hogy baj van és leszedett. Szerencsém volt, mert nem sok kellett volna, hogy lepottyanjak. Nem állítom, hogy jó volt. Elementáris, de nem igazán pozitív érzés. Lefektettek, mert az hitték valami kisebb rosszullét. Másnapra el is felejtettem. Aztán egy alkalommal megint másztam fel a rúdon, és akkor éreztem közeledik. Már nem akartam, hogy ne következzen be. Ösztönösen erősebben szorítottam a rudat, és elélveztem. Ez már nagyon kellemes volt. Nagyon erős és kellemes. Aznap még többször megmásztam a rudat. Közben fentről figyeltem, hogy nem tűnik-e fel valakinek, hogy a rúd tetején többet időzök, de úgy láttam nem. Nem szóltam otthon az élményemről. Nem tudom meddig csináltam, de ritkult a dolog, aztán elmaradt.

Iskolába kezdtem járni. Egy alkalommal nagyon kellett pisilnem, de nem mertem kikéredzkedni. Egymásra tettem a combjaim és összeszorítottam. Akkor múlt egy kicsit, majd megint előjött a pisilhetnék. Megint szorítottam. Az ingerlés hatására egyre jobb lett, majd bekövetkezett az orgazmus. Nagyon erős volt. Teljesen elborított, a pisit visszatartani már nem tudtam, bepisiltem. Sírva mondtam a tanítónéninek, hogy baj van. Végül is elsős voltam mással is előfordult az ilyen, mármint a bepisilés. Ettől kezdve, ha unatkoztam az órákon, akkor ütemesen összeszorítottam a lábam, és jött az orgazmus. Naponta többször is. Volt, hogy egy-egy unalmasabb órán nem is egyszer.

Később, felsős koromban ott volt a torna. Minden rúdra mászásnál a tetejére érve elmentem. Ott függtem egy kicsit, amíg elmúlik. A hason hintázásnál szintén elmentem.

Ezek a dolgok nem itthon történtek, hanem külföldön, ahol a szüleim dolgoztak. Tíz éves voltam, amikor 6 év után hazajöttünk. Új iskolába kerültem és nagyon összebarátkoztam a mostani legjobb barátnőmmel, Judittal. Mellettem ült. Itt is csináltam a masztit, és többször úgy láttam, mintha ő is ezt csinálná. Egyszer szóba hoztam, hogy véletlenül mit csináltam, és mi történt. Mintha akkor esett volna meg először. Elárulta, ő is csinálja, hogy neki is jó ez. Ettől kezdve ha csináltuk szóltunk, intettünk a másiknak, hogy most kezdjük. Érdekes volt nézni, hogy mikor megy el. Arra is emlékszem, hogy nekem 70-80 összeszorítás kellett az orgazmushoz. Volt olyan, amikor az óra végén csináltam, és ezt hittem be tudom fejezni, de pont akkor tört rám, amikor a tanár kiment, és fel kellett állni. Érdekes érzés volt, az orgazmus közepén mozogni. Ma már leállna az érzés, akkor végighullámzott rajtam. Ha otthon jött rám, hogy kellene, akkor is az asztalom előtt ülve, keresztbe tett lábbal csináltam.

Az "igazi" maszturbálást 12 évesen kezdtük együtt a barátnőmmel. Ő mondta, hogy amit csinálunk, az nem jó, látta videóban hogyan kell. Egyszer elhozta a szülei egyik pornókazettáját, és ott néztük mit kell izgatni. Ki is próbáltuk. Sikerült. Sokszor csináltuk együtt, sőt sokszor volt olyan, hogy a másiknak izgattuk a punciját. Ez ment kb. két évig, utána, hallottuk, hogy, akik ezt teszik azok leszbik. Pedig nem voltunk azok, csak jól esett, hogy nem nekem kell izgatnom magam. Jobb érzés volt. Aztán szerettünk volna fiúkkal járni, és én már szégyelltem Judittal csinálni, gondolom ő is, így 14 éves korunktól elmaradt a közös masztik. 

Közjáték:

Abban, hogy  közös örömszerzések véget értek, a barátnőm unokaöccse is szerepe volt. '93 júniusának vége. 14 évesek voltunk és mindkettőnket felvettek a gimibe. Boldogan, gondtalanul vártuk a nyarat, amikorra hosszabb nyaralást terveztünk a Balaton északi partján lévő nyaralónkba. A szüleim nyáron már mindketten itthon voltak (egyébként külföldön dolgoztak), és leugrottak a Balatonra intézni a stégek berakást, valamit megnézni, minden rendben van-e. Három napig voltak oda, és mi azt a három napot a hosszú kihagyás után a közös pornónézéseknek és masztiknak szenteltük, mert már vagy két hete nem volt lehetőségünk erre, mivel anyukám végig itthon volt, és a barátnőméknél meg ott lebzselt a szolnoki rosszcsont 12 éves unokaöccse. Folyton a nyomunkban koslatott. A masztik azért nem voltak teljesen azok, hisz egymásnak csináltuk. Én csak kézzel, de a barátnőm bizony nyalt is engem.
Az első nap sikerült meglépni az unokaöcs elől hozzánk és a második nap is. Legalábbis azt hittük, mivel a gyerek a barátnőm után jött, felmászott a fedett teraszra, és onnan kuksolt a szobába, ahol pornóztunk, és egymást elégítettük ki. Aznap, amikor a barátnőm hazament, becsöngetett a gyerek hozzám. és elárulta, látta mit csinálunk. És akkor mi van? Az van, hogy felnyom minket a szüleinknél, hogy leszbizünk, nyaljuk egymást (csak a barátnőm nyalt engem), ha nem mutatom meg magam meztelenül, és nem fogom meg a farkát. Eléggé megijedtem, na nem a vetkőzéstől és a farokfogástól, hanem a lebukástól. Felhívtam a barátnőmet. Ő is megijedt. Abban maradtunk jobb, ha engedek neki, mert tényleg felnyom, de ha megcsinálom, akkor nem mer, mert ő is bűnös lesz. Különben sem volt ellenemre a dolog, már régen szerettem volna fütyit fogni, de lebukni nem akartam. A gyerek kérése alapján levetkőztem. Ez sem esett nehezemre. Hagytam, hogy végig tapogasson, aztán elővette a fütyijét, mert fütyi volt. Kb mint egy felnőtt ember mutatóujja. Baromi kemény és a fityma lelógott a végén. Kérte verjem ki. Megkérdeztem tudja-e milyen lesz. Igen, szokta verni, de nem jön még semmi. Hát elkezdtem verni neki, de éreztem, hogy nem tiszta. Kérdeztem mikor mosta. Tegnap este. Na akkor irány a fürdő. Kimentem vele és akkor láttam először, hogyan kell fütyit mosni. Hátrahúzta a fitymát és úgy szappanozta. Ez tetszett, és én is csináltam. Addig mostam, amíg el nem ment. Persze csak a remegéséből lehetett látni, mert tényleg semmi nem jött. Bementünk a szobába, mondta, nézzünk pornót. Bekapcsoltam. Nem sok idő telt el és megint kérte, hogy piszkáljam a farkát. Gondoltam, most leszopom. Bevettem a számba és szopogattam is, meg úgy is, ahogy a pornókban láttam. Elég gyorsan elment megint. Nekem is tetszett a dolog, így aztán még háromszor akarta, hát megismételtem, de a végén hamuszürke lett a fütyi. Az utolsó után áthívtam a barátnőmet. Ő baromira ki volt akadva a gyerekre. Megfenyegette, beáruljuk, hogy mivel akart engem zsarolni, azt úgy sem tudja bizonyítani, mi történt köztünk, de a zsarolásra itt vagyunk ketten. Megnyugtattam, nem esett nehezemre a dolog, hagyja békén a gyereket, aki viszont tényleg beszart, és elment haza. El kellett mesélnem mi volt. Kérdezte nem nyalt ki? Nem, csak nézegette, meg fogdosta, de nem tudott semmit csinálni. Viszont bedugta volna a kis gazember, de nem engedtem.
Másnap is átjött a barátnőm a szokásos masztira, de az unokaöccse már nem mert, legalábbis nem láttuk pedig figyeltünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpasikerzelmek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516769158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása